ESTIU

readsummer
Anglo School Salt, a l’estiu, oferim tot tipus de cursos, per a totes les edats i necessitats:

Els  adolescents i adults  poden optar per un curs intensiu que els permetrà avançar un curs sencer, classes de repàs i/o reforç o classes de conversa.

Per als nens, un casal on s’ho passen bé al mateix temps que practiquen anglès tot el dia.

Per a nens i adolescents, i també per adults  cursos i  campaments d’estiu; una aventura estiuenca  totalment en anglès. Al mateix país o a l’estranger.

Si necessites que et personalitzem l’horari pots triar els nostres cursos one-to-one.  Al teu ritme….

Si vols treure màxim rendiment del teu anglès, preparat i presentat als cursos de preparació als exàmens oficials de Cambridge. Tria el teu pack més convenient…

Els cursos intensius d’anglès són la millor manera de realitzar una immersió absoluta d’idioma, treure el màxim rendiment a la assimilació i pràctica de l’anglès. Està dirigit a aquells nens/es, joves i també adults que estan en període de vacances  i/o vulguin un aprenentatge de l’ idioma de manera constant i intensiva.

Calendari del curs

  • Del 25 de juny al 31 de juliol.
  • Durada: 1, 2, 3, 4 o 5 setmanes (nivell complet)
  • Classes diàries de 1 o 2  hores de dilluns a divendres
  • Horaris flexibles: matins 9-1 i tardes 5-9.

Horaris proves de nivell

  • Les nostres proves de nivell ens permeten conèixer el nivell de l’alumne i planificar-ne l’itinerari.
  • Són gratuïtes, sense compromís i obligatòries per als nous alumnes amb coneixements de l’ idioma.
  • Contacta amb nosaltres per sol·licitar-la

 CASAL D´IMMERSIO EN ANGLÈS A SALT 

Viurem noves sensacions, farem nous amics, aprendrem d’una manera diferent i utilitzarem els nous coneixements per jugar i fer activitats diverses.

In English, of course!

CONTINGUT DEL CASAL

El casal d’estiu consistirà en activitats educatives, creatives, lúdiques, esportives i artístiques. Totes les activitats les dirigiran en anglès professors qualificats i/o nadius i monitors experimentats en lleure. Cada setmana del casal es planificarà al voltant d’un tema especial per a aquella setmana, on s’inclouen classes acadèmiques, i activitats lúdiques com contes, pel·lícules, manualitats , teatre, jocs tradicionals, gimcanes, teatre, música i molt més. A més a més, cada setmana hi ha una sortida ( a peu) divertida relacionada amb algun aspecte del casal i el poble de Salt.

OBJECTIUS DEL CASAL

El casal té un doble objectiu bàsic: que els alumnes participants es familiaritzin amb la llengua anglesa i que participin en activitats lúdiques i divertides pròpies de les vacances.

Les activitats són d’allò més variades, per tal que el casal sigui amè per als infants. El denominador comú a totes elles és que s’utilitza l’anglès com a llengua vehicular de comunicació

L’objectiu bàsic és consolidar el nivell oral d’anglès, ampliant-lo i posant en pràctica diferents usos de la llengua. Es tracta d’un curs bàsicament funcional.

Els alumnes passaran per diferents situacions i temàtiques i hauran d’expressar-se en anglès.