ANGLÈS PER INFERMERIA

ENGLISH FOR NURSING

PER ESTUDIANTS D´INFERMERIA I FUTURS ERASMUS STUDENTS.

PER A ESPECIALISTES I PROFESSIONALS SANITARIS.

 

Descripció

Curs d´anglès  dissenyat per millorar les habilitats de comunicació i llenguatge dirigits a especialistes i  professionals sanitaris, que els permetrà treballar amb més confiança i eficàcia.Amb un èmfasi en la comprensió i expressió oral, el curs cobreix les àrees bàsiques d’infermeria, com ara l’admissió del pacient, prendre mostres de metges, atenció als pacients, avaluació post-operació i  planificació de l’alta. Les tasques autèntiques i activitats basades en els tasques diàries – de tracte amb els pacients en el dolor a la discussió dels canvis d’estil de vida – fan el curs sigui rellevant i motivador. El curs també compta amb activitats online que se centren en els últims avenços en tecnologia d’infermeria. També és ideal per l’auto-estudi per als professionals de la salut sense el temps per assistir a un programa dirigit pel professor.

NURSE

Característiques principals

Textes mèdics autèntics, escenaris reals del pacient i les tasques pràctiques d’infermeria ajuden a preparar els alumnes per a la vida laboral del dia a dia.
Un enfocament en les habilitats de comunicació ajuda a les infermeres a construir una bona relació amb els pacients, els seus familiars i companys de treball, i ser més eficaços en les seves interaccions basades en el treball.
Les activitats en línia que se centren en els últims avenços en la tecnologia d’infermeria ajuden a mantenir les infermeres al dia i segur quan treballen amb nous equips en nous entorns.
Material de referència addicional en línia, incloent un glossari de termes mèdics, acrònims i abreviatures comuns, i les històries clíniques i formularis proporcionen un valuós suport per als estudiants.

 

 

 

Written by

Leave a Reply